Barros izdihamı

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, adL markası için hazırladığı koleksiyonu bugün İstanbul Fashion Week kapsamında düzenleyeceği defileyle tanıtacak.

Dünyaca ünlü model Ana Beatriz Barros ve “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin Carolin’i Wilma Elles’in de podyuma çıkacağı defile, büyük merak uyandırdı. Defileyi izlemek isteyenler, Abazoğlu’nu telefon yağmuruna tuttu. Öğrendiğime göre kapasite sınırlı olduğu için güvenlik kartı olmayanlar kesinlikle salona alınmayacakmış. Gidip de kapıda kalmak istemeyenlere duyurulur!
  
Şarkılı kutlama

Ari Duek’in sahibi olduğu Doğa Gayrimenkul, 10’uncu kuruluş yıldönümünü Esma Sultan Yalısı’nda kutladı. Duek’in Dragos’taki yeni projesi Doğa Elements’i de tanıttığı geceye katılan Sinan Akçıl, proje için özel olarak hazırladığı “Elements” şarkısını piyano eşliğinde seslendirdi. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı davet, Akçıl’ın performansının ardından yurtdışından özel olarak gelen Charlie’s Angels gurubunun müzikleriyle geç saatlere kadar devam etti.

Mermerci ailesinin ‘Sess’li eğlencesi 

Kış sezonunun başında Nişantaşı’nda hizmete giren Sess Bar, kısa zamanda ünlü isimlerin popüler eğlence adresi oldu. Önceki gece mekânda eğlenenler arasında Ender Mermerci, Hollandalı sevgilisi Herman Van Alkamade ve kızı Derin Mermerci de vardı. Üşümemesi için atkısını sevgilisinin boynuna takan Ender Mermerci, “Centilmenlik bu akşam el değiştirdi. Aman o üşümesin” diyerek objektiflere poz verdi. Eğlence öncesi katıldığı bir sergide Cem Uzan’ın oğlu Sinan Uzan ile boy gösteren Derin Mermerci’ye de gecede koruması eşlik etti.

Bıyıklı çocuk  

Şebnem ve Celal Çapa da önceki gece Sess Bar’daydı. Çifte kızları Ceylan Çapa ve onun oyuncu sevgilisi Burak Özçivit de eşlik etti. Celal Çapa, muhabirlerin “Burak Özçivit nasıl biri?” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Nasıl olsun, bıyıklı bir çocuk!” Gecede Çiğdem Kayalı da genç sevgilisi Fatih Hürgüç ile muhabirlere poz verdi.
Yazarın Tüm Yazıları