Baro Başkanından Aydın Doğan'a teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Baro Başkanından Aydın Doğana teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 15:02

Baro Başkanından Aydın Doğan'a teşekkür

Haberin Devamı

Coşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA) - DOĞAN Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan tarafından  mezun olduğu tarihi Erzincan Lisesi'nde yaptırılan öğrenci merkezi ve konferans salonunda öğrencilerle söyleyişi programına katılan Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, eğitime verdiği desteklerden dolayı Aydın Doğan'a teşekkür etti.

Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın mezun olduğu tarihi Erzincan Lisesi'nde öğrencilerle buluştu. Kendisi de aynı liseden mezun olan Aktürk, Aydın Doğan Vakfı tarafından geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan öğrenci merkezi ve konferans salonunda söyleyşi programına katıldı. Avukatlık mesleği ile ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan  Aktürk, Erzincan'da bir asırdır eğitim veren Erzincan Lisesi'nde öğrencilerinin sosyal ve kültürel aktivitelerini artırmak adına, öğrenci merkezi ve konferans salonu yaptırıldığını belirterek şöşle konuştu:

"İlimize ve Erzincan Lisesi'ne her zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Aydın Doğan’a, bu okulun bir mevzunu olarak çok teşekkür ederim. Mezunu ve mensubu olmaktan gurur duyduğum Erzincan Lisesinde olmak, geçmişi yaşamak ve öğrenci arkadaşlarımla bir ayaya gelmek benim için çok mutluluk vericiydi. Gençlerimizin güncel konularla ile alakalı sorularını yanıtladık. Öğrencilik anılarımızdan söz ettik, okulumuzun bize kattıklarından, burada okudukları için öğrenci kardeşlerimizin şanslı olduğunu anlattık. Her zaman gençlerimizin yanında ve destekçileri olacağız. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımızın teminatlardır. Eğitime ve sosyal projelere katkılarımız sürecektir. Okulumuzla işbirliği halindeyiz, öğrencilerimiz için neler yapabiliriz, değerlendireceğiz. Yeni konferans salonumuzda ilk olarak şahsımı davet eden, gençlerle bu keyifli söyleşi de olmamızı sağlayan okul yöneticilerimize, katılımlarından dolayı  tüm öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim."

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!