Baro Başkanı Er'den stajyerler avukatlara tavsiyeler ​

Güncelleme Tarihi:

Baro Başkanı Erden stajyerler avukatlara tavsiyeler  ​
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 16:07

Baro Başkanı Er'den stajyerler avukatlara tavsiyeler ​

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Baro Başkanı Ali Er, hukuk fakültelerinden mezun olup avukatlık stajına başlayacak olan 10 stajyeri makamında ağırladı.
Stajyer avukatların mesleki sorularını yanıtlayan Ali Er, hukuk fakültesi sayısının hızla arttığını ifade ederek, ''Buna bağlı olarak mezun sayısı da artıyor. Avukat sayısının her geçen gün artması, beraberinde bazı zorlukları da getiriyor. Ayrıca hukuk, hem ulusal hem de uluslararası boyutta sürekli gelişiyor. Bunun için kendinize en uygun alanı seçerek, o konuda uzmanlaşmalısınız. Hukukçu kimliğiniz, hukuk devleti ve adalete ulaşmadaki görev ve sorumluluğunuz, insan hakları savunuculuğu gibi özellikleriniz ile toplumsal yaşamda etkin olmalısınız'' dedi.
Gençlere mesleki tavsiyelerde bulunan Er, ''İnsan hakları konusunda kesinlikle duyarlı olmalısınız. Bunun için baromuzun olanaklarından faydalanmanızı tavsiye ediyorum. Alanında uzman olan avukatlarımız tarafından verilen seminerlerimiz ve eğitim programlarımız ile kütüphanemizden faydalanmanız, mesleki ufkunuzu genişletecektir. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum"diye konuştu.
Mesleki konularda kendilerini aydınlatan Başkan Er’e teşekkür eden stajyer avukatların ziyareti hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!