Bariyer geldi su kesildi

Güncelleme Tarihi:

Bariyer geldi su kesildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 15:07

Çankaya Ziaur Rahman Caddesi üzerindeki bir oto yıkama dükkanının girişi, Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Temmuz günü sabaha karşı yerleştirilen sekiz beton bariyerle kapatıldı.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekiplerince iş yerinin suyu kesildi. Araç giriş ve çıkışı kapatılan ve susuz kalan dükkanda beş gündür iş yapamadığını belirten işletme sahibi Caner Koç, yaşadıklarına isyan etti. Mayıs ayında dükkanın boşaltılması için tebligat aldığını ancak elinde ‘yürütmeyi durdurma’ kararı bulunduğunu ifade eden Koç, “Burası dağ başı değil. Gecenin üç buçuğunda neden yapılıyor bu kapatma işi” diye tepki gösterdi. Büyükşehir Belediyesi’ne ve ASKİ’ye dilekçe yazan Koç, mağduriyetinin giderilmemesi halinde suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Koç, yaşadıklarını şöyle anlattı:

MAHKEME KARARI ÇÖPE ATILIYOR

“Burada mal sahibiyiz ve yan tarafta devam eden AVM inşaatının içinde de alanımız var. Bu yüzden hisse sahibiyiz. İnşaat başlamadan önce şirketle anlaşma yaptık. Anlaşmaya göre inşaat bitene kadar buradayız, daha sonra da alta ineceğiz. Mayıs ayında iş yerini boşaltmamız talebiyle Çankaya Kaymakamlığı imzalı bir tebligat geldi. Hemen mahkemeye gittik. 17’nci İdare Mahkemesi 15 günlük karar verdi. Daha sonra 6’ncı İdare Mahkemesi de savunma ve ara kararın belirlenmesi için 30 günlük bir süre verdi. Bu karar 16 Haziran’da verildi yani mahkeme devam ediyor. Ama mahkeme kararı tekme vurulup, çöpe atılıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, beton bariyerlerle cuma akşamüzeri geldi ama avukatımız mahkeme kararını gösterince geri gittiler. Ona rağmen gece tekrar geliyorlar. Her ikisi hakkında da suç duyurunda bulunacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!