“Barışarock-Karşı Festival” başladı

Güncelleme Tarihi:

“Barışarock-Karşı Festival” başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2006 17:06

“Barışarock-Karşı Festival”, Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Piknik Alanı'nda başladı.

Öğle saatlerinde başlayan festivale şu ana kadar 35-40 bin kişinin geldiği bildirildi. “Rock'n Coke Festivali”ne tepki olarak 2003 yılından beri düzenlenen festival, Barışarock İnisiyatifi tarafından organize ediliyor.
Festivalde bugün ve yarın Anima, Aylin Aslım, Bulutsuzluk Özlemi, Catafalque, Çamur, Çilekeş, Deli, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Erdal Bayrakoğlu, False in Truth, Gevende, Işığın Yansıması, Kara Güneş, Kara Kedi, Kardeş Türküler, Kurtalan Ekspres, Koma Revşen, Moğollar, Mor ve Ötesi, Nidal (Suriye), Pinhani Redd, Soulitary, The Blow Ups (İngiltere), Turgut Berkes, Yaşar Kurt, Yolgezer ve Zardanadam sahne alacak.
Ücretsiz olan festivalde, konserlerin yanı sıra film gösterimleri, sanat atölyeleri ve söyleşiler yapılacak. Festival ayrıca, Disiplinlerarası Sanat Buluşması, Alternatif-Amatör- Muhalif Tiyatrolar Şenliği ve Barışa Pedal Çevirenler etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

Festival alanında, 78'liler Vakfı Girişimi, Anti-Nükleer Cephe, Anarşist Blok, Amargi, Birleşik Metal İş, Cumhuriyet Gazetesi, DİSK, Edirne Roman Derneği, Haydarpaşa İnisiyatifi, Gökkuşağı Vosvosları, Lambda Eşcinsel Sivil Toplum Kuruluşu, Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı, Vapurlarımızı Vermiyoruz İnisiyatifi'nin yanı sıra bazı kuruluşlar ve sivil toplum örgütlerinin standları da yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!