Barış Murat Yağcı kimdir kaç yaşında? İrem Derici'nin sevgilisi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Barış Murat Yağcı kimdir kaç yaşında İrem Dericinin sevgilisi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 11:56

Barış Murat Yağcı, son günlerde adı magazin gündeminde sıkça yer alan isimler arasında yer almaya devam ediyor. Ünlü sanatçı İrem Derici ile aşk yaşadığı iddia edilen Barış Murat Yağcı, biyografisi ile merak konusu oldu. Peki, Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ünlü isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İrem Derici’nin yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı ile aşk yaşadığı öne sürüldü. İkilinin İrem Derici’nin hayranları tarafından görüldüğü iddia edildi. Çıkan haberler ardından Barış Murat Yağcı’nın yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular gündeme geldi. Peki ? İrem Derici ile aşk yaşadığı iddia edilen Barış Murat Yağcı kimdir?

Oyuncu ve profesyonel basketbolcu Barış Murat Yağcı, 1991 yılında doğdu. Geçirdiği sakatlık nedeniyle basketbola ara veren Barış Murat Yağcı, Best Model yarışmasına katılarak Best Fotomodel seçildi. Yarışma elde ettiği başarı sonrası modellik yapmaya başlayan Yağcı şuan İtalya’da modellik yapmaktadır.
İzmir’li olan Barış Murat Yağcı Voleybol, Hentbol, Tenis, yüzme ve Basketbol ile iç içedir. 2003 – 2004 yıllarında Efes Pilsen’de oynayan Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi İthalat İhracat Bölümü 3. Sınıf öğrencisidir. Kocamın Ailesi dizisinde Fatih’in kuzeni olarak rol alan Murat Yağcı, başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Kiralık Aşk’ta Eymen karakterine hayat vermişti.

 

BAKMADAN GEÇME!