Barış çok yakın

Güncelleme Tarihi:

Barış çok yakın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2006 00:00

Jude Law’ın Sienna Miller’ı aldatması, geçen yıla damgasını vurmuştu. Bu olaya rağmen Law’dan kopamayan Miller, beraberliklerinin son durumunu "İlişki normale dönüyor" sözleriyle özetledi.

Sienna Miller’ın oyunculukta hızlı adımlarla zirveye yürüdüğünü kimse inkar etmiyor. Ancak özel hayatındaki karmaşa, son dönemlerde oyunculuğuna gölge düşürüyordu. Her şey, nişanlısı Jude Law’ın onu çocuklarının dadısıyla aldattığını açıklamasıyla başladı. Miller’ın yerinde bir başka kadın olsaydı, Jude Law ile yolunu hemen ayırırdı. Ama o akla gelen ilk çareye başvurmadı. İlk günlerde sevdiği adamın adını ağzına almadı, yaşadığı sıkıntılardan kimseye söz etmedi. Kısa süre sonra ise eski nişanlılar, Sienna Miller’ın "Casanova" filminin galasında birlikte göründü.

Sienna Miller, o geceden sonra da Jude Law ile ayrılmaz bir ikili oluşturdu. Genç oyuncu, ilişkinin akıbetini soranlara ise "Jude ile çok iyi anlaşan iki arkadaşız. Ortak sorunlarımızı birlikte çözümleyeceğiz. Şimdilik her şey iyi gidiyor" diyordu. Fakat temkinliydi. Gazetecilere "Biz barıştık, ilişkimizi bıraktığımız yerden devam ettireceğiz" gibi bir açıklama yapmadı. Soruları cevaplandırırken kelimeleri dikkatle seçti.

Ve beklenen açıklama nihayet 2006’nın ilk haftasında geldi. Miller, "Jude Law ile aranızdaki ilişki artık normale dönüyor mu" sorusunu ilk kez içten bir şekilde yanıtladı: "Öyle olduğunu umut ediyorum. Yavaş yavaş o noktaya yaklaşıyoruz. Ancak şimdilik kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum. Yakında yeni bir filme başlayacağım. Bu nedenle özel yaşamımla ilgili sorunları aklımdan çıkardım."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!