"Barikat" İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

Barikat İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 11:11

"Barikat" İzmir'de

Haberin Devamı

YAKIN tarihin en önemli toplumsal olaylarından biri olan ve Gezi Parkı'ndan Türkiye'ye yayılan eylemlerin fotoğrafları ile tanınan, "Barikat" başlıklı kitap projesi ile bir döneme ayna tutan Charles Emir Richards, İzmir'deki Kedi Kültür Sanat Merkezi'nde (KKSM) açılacak sergi ve söyleşiyle sanatseverlerle buluşacak.

Barikat adlı kitabıyla raflarda yerini alan Richards, özellikle yabancı haber kanallarının referans verdiği bu fotoğraflarını İzmirli ziyaretçilere yine aynı isimli sergisiyle sunuyor. Geçen yıl Kedi Kültür Sanat Merkezi tarafından organize edilen 2. Uluslararası Görsel Sanatlar Buluşması kapsamında söyleşiye katılan Richards, İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

29 NİSAN'DA SÖYLEŞİ

Richards'ın kişisel sergisi Barikat, 28 Nisan Perşembe günü saat 18.30'da açılacak, 31 Mayıs'a kadar görülebilecek. Reklam filmleri ve müzik kliplerine yaptığı yönetmenliğin yanı sıra belgesel fotoğrafçı kimliği ile tanınan Charles Emir Richards'ın söyleşi ve imza günü de 29 Nisan Cuma 16.00 - 18.30 saatleri arasında olacak. Yoğun katılım beklenen toplantı için KKSM'ye önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!