Bariç'ten Tarık'a son uyarı

Güncelleme Tarihi:

Bariçten Tarıka son uyarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü, genç futbolcu için, ‘‘Onu çok uyardım'' derken, ‘‘Eğer olumsuz davranışları sürerse 18'e bile giremez'' tehdidinde bulundu...

Kaybetsek üzülmezdim

F.Bahçe Teknik Direktörü Otto Bariç dün düzenlediği basın toplantısında takımını anlattı. ‘‘Galatasaray maçını kaybetseydim hiç üzülmezdim'' diyen Hırvat çalıştırıcı, ‘‘Oyuncularımın maçtan önce fiziken ve zihinen istekli olduğunu biliyordum'' ifadesini kullandı.

Çok çalışmalı

Tarık ile ilgili açıklamalar yapan Bariç, şöyle konuştu: ‘‘Tarık'ı çok uyardım. Sorunu yok, yalnız her oyuncu üzerine düşen görevi yapmalı. Takıma girmek istiyorsa verdiğim görevi en iyi şekilde yapmalı. Olumsuz davranışları sürerse değil takımın yüzünü görmek, 18'e bile giremez.''

TARIK'TAN SAVUNMA

Bariç'in sözlerine karşılık bir açıklamaya yapan Tarık ise elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini söyledi. Tarık, ''Hocamın verdiği talimatları harfiyen yerine getiriyorum. Yine de takdir hakkı tabii ki hocama aittir'' diye konuştu.

Tuncay idmanda

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen, bu sezon başında ise sarı lacivertli takımdan ayrılan ve Almanya'ya giden Tuncay, İstanbul'a döndü. Genç futbolcu dün Dereağzı Tesisleri'nde sarı lacivertli takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

Fener'de prim günü

Fenerbahçeli futbolculara bugün, dört maç üzerinden verilen toplam 20 milyarlık prim dağıtılacak. Futbol Şube Sorumlusu Vefa Küçük, dünkü çalışma sonrasında Bariç'le görüştü. Küçük, S.Bükreş maçı için de özel prim vereceklerini söyledi.

8 eksikle çalıştılar

Fenerbahçeli futbolcular Kayserispor maçının hazırlıklarına dün 8 eksikle başladı. A Milli Takım kampında bulunan Rüştü, İlker ve Tayfun'un yanısıra ülkelerinin milli takımlarına giden Högh, Mustafa Doğan ve Boliç idmana katılmadı. Ayrıca hasta olan K.Saffet ve Tarık da izin aldı. Bariç, dünkü idmanda özel olarak konuştuğu Kemalettin, Okocha ve Erol'u tebrik etti. Hırvat çalıştırıcı, Erol'dan oynadığı sağ kanattan daha iyi orta yapmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!