Bariç günah çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Bariç günah çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

Hırvat hoca başarısız sonuçların 22 günde 9 maç oynanmasından kaynaklandığını belirterek, ‘‘Gerçek Fener G.Antep maçında ortaya çıkacak’’ dedi...

Takviye şart

Fenerbahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, 22 günde 9 maç oynayan takımının planlı idman yapamadığı için olumsuz sonuçlar aldığını ve bir çok sakat verdiğini söyledi. Gerçek F.Bahçe'nin G.Antep maçında ortaya çıkacağını ifade eden Bariç, takıma takviyenin şart olduğunu ileri sürdü.

Ali Nail iyi

Takımda 14-15 kaliteli futbolcu bulunduğuna değinen Hırvat hoca Otto Bariç, hesapta olmayan sakatlıkların beraberinde kötü sonuçları da getirdiğini vurguladı. Ali Nail'in orta sahadaki sıkıntıyı gidereceğini tekrarlayan Bariç, ‘‘3-4 kaliteli futbolcu transfer etmemiz gerekiyor’’ dedi.

Sabin'e sabır

Sabin'in transferine yönetimle birlikte karar verdiklerini ifade eden Bariç, B. Münih'e büyük umutlarla transfer edilen Fransız Papen'in durumunu örnek göstererek, ‘‘Bu bir uyum meselesidir. Papen Bayern'den ayrılırken sevinmişti. Sabin'e sabır göstermeliyiz’’ diye konuştu.

Elazığ- Fener oynuyor

Fenerbahçe lig öncesindeki son hazırlık maçını bugün Elazığspor ile deplasmanda oynayacak. Asbaşkan Şefik Gül'ün çabalarıyla organize edilen karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Sarı lacivertlilerde Uche, Rüştü ve Kemalettin'in dışındaki tüm futbolcuların oynama şansı bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!