Barı benzin döküp yaktı!

Güncelleme Tarihi:

Barı benzin döküp yaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 07:41

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da yaşanan hesap kavgasının bir benzeri de Tekirdağ'da yaşandı. Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi’nde gittiği barda gelen hesabın fazla olduğunu öne süren müşteri Murat Y., personelle tartıştıktan sonra bir şişe benzinle gelip barda yangın çıkardı. Murat Y. ve 7 kişinin yaralandığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haberin Devamı

Olay, Omurtak Caddesi üzerinde bulanan bir barda meydana geldi. İddiaya göre, Murat Y. gittiği barda gelen hesabın fazla olduğunu söyleyerek çalışanlarla tartıştı. Bir süre sonra yeniden elinde bir şişe benzinle gelen Murat Y., barın girişinde yangın çıkardı. Barda küçük çaplı patlamalar meydana geldi. İşyerinin camları kırılırken havalandırma pervaneleri cadde üzerindeki araçlara zarar verdi.

Barı benzin döküp yaktı

Yangında müşteri Murat Y.’nin yanı sıra çalışanların da aralarında bulunduğu 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulanslarla yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangını çıkaran Murat Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor

Barı benzin döküp yaktı
Hesabı fazla bulduğu lokantayı benzin döküp yaktı!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!