Barcelonalı futbolcular Audi'lerine kavuştular

Güncelleme Tarihi:

Barcelonalı futbolcular Audilerine kavuştular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 13:04

Barcelona'nın yıldız futbolcuları başarılı bir sezonun ardından yepyeni Audi araçlarının anahtarlarını teslim aldılar.

Haberin Devamı

Teslim töreninde Q2 SUV’yi test eden futbol yıldızlarının otomobillerini kulübün resmi partneri Audi teslim etti.

Lionel Messi, Gerard Pique ve diğer milyon dolarlık oyuncular yeni otomobillerini almadan önce yeni Audi Q2 SUV’yi test etme şansı buldular. Beş küçük takıma bölünen oyuncular crossover ile Camp Nou stadyumunun dışına kurulan özel bir pistte yarıştılar.

Pistte hızlı zik zak yapma, acil durum freni gibi farklı zorluk seviyelerinde beş bölüm bulunuyordu. Katılımcılar en az hatayla bir dizi sürüş gerçekleştirerek her bölümden puan topladılar.

5817187d0f25443cdc33d842 (620×350)

Mücadele bittiğinde Barcelonalı oyuncular ve personel yeni otomobillerine kavuştular. Lionel Messi, Gerard Pique, Andres Iniesta, Luis Suarez ve Rafael Alcantara da dahil toplamda 16 oyuncu esnekliği ve çok yönlülüğü sebebiyle tekrar markanın önde gelen modeli Q7’yi tercih ettiler.

Haberin Devamı

Forvet oyuncusu Neymar ve teknik direktör Luis Enrique ise sportif RS modellerini tercih ettiler, Brezilyalı oyuncu bir RS7 alırken İspanyol teknik adam daha küçük olan Q3 RS’i seçti.

2016 yılı İspanyol kulübü için şimdiye kadar oldukça iyi geçti. 14 Mayıs’ta sekiz sezondaki altıncı La Liga şampiyonluğunu elde eden takım, Şubat ayında 28 karşılaşma boyunca mağlubiyet almayarak kulübün rekorunu kırdı. Daha da önemlisi bundan bir ay sonra 35 maç üst üste yenilmeyerek, ezeli rakibi Real Madrid’in 1988-1989 sezonunda elde ettiği rekoru kırmayı başardı. Dört oyun sonra, 2 Nisan’da Real Madrid’e Camp Nou’da 1-2 mağlup olan takımın yenilmezlik serisi son buldu.

Barcelonalı futbolcular Audilerine kavuştular
Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!