Barcelona'dan Galatasaray'a

Güncelleme Tarihi:

Barcelonadan Galatasaraya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 09:55

Galatasaray'a İtalya'dan müjdeli haber geldi. Galatasaray'la birlikte Rafael Marquez'i transfer etmek için girişimlerde bulunan Juventus, Meksikalı oyuncudan vazgeçerek rotasını Roma'nın Fransız savunmacısı Philippe Mexes'e çevirdi. Böylece Cim Bom, Marquez'e bir adım daha yaklaştı.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Rijkaard’ın ısrarla istediği Rafael Marquez konusunda Galatasaray’ı sevindirecek gelişmeler yaşanıyor. İlk olarak Meksikalı yıldızın yaptığı açıklamalar, Cim Bom’u bu transfer için umutlandırdı. Marquez, Guardiola’yla yapacağı görüşmede ayrılmak istediğini belirteceğini ve bonservisinde kolaylık yapılmasını rica edeceğini söyledi. İkinci müjde ise İtalya’dan geldi. Marquez’le ilgilenen Juventus’un bu transferden vazgeçerek Roma’lı Mexes’e yöneldiği öğrenildi.

Hiçbir engel kalmadı

İtalyan medyasında çıkan haberlerde, Roma’ya resmi teklif götüren Juve’nin kısa süre içerisinde bu transferi bitireceği ve bu nedenle Marquez’e teklif yapma planını rafa kaldırdığı yazıldı. Böylece Galatasaray için Marquez transferinde çok önemli bir engel ortadan kalkmış oldu.

Haberin Devamı

4 maçta 360 dakika

Rafael Marquez, Meksika’nın Dünya Kupası’ndaki 4 maçında da 90 dakika forma giydi. ilk karşılaşmada Güney Afrika karşısında takımına bir puanı getiren golü atan tecrübeli oyuncu, turnuvadaki tek sarı kartını son oynadıkları Arjantin maçında gördü. Marquez, Barcelona’da düzenli forma şansı bulamasa da Meksika Teknik Direktörü Javier Aguirre’nin en güvendiği isimlerden biri oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!