Barcelona'dan Arda Turan'ı üzecek karar

Güncelleme Tarihi:

Barcelonadan Arda Turanı üzecek karar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 01:30

Ocak ayında transfer yasağı sona erecek olan Barcelona, Arda Turan'ın oynadığı bölgelere iki oyuncu almak için harekete geçti.

Haberin Devamı

sporx'in haberine göre, ocak ayında transfer yasağı sona erecek olan Barcelona, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına şimdiden başladı.

Pedro'nun Chelsea'ye transferinin ardından bu bölgeye bir takviye daha yapmak isteyen Barcelona, Leicester City'nin 24 yaşındaki kanat oyuncusu Riyad Mahrez için girişimlere başladı.

Barcelonadan Arda Turanı üzecek karar

Geçtiğimiz sezon Leicester'ın Premier Lig'de kalmasında büyük paya sahip olan ve yeni sezona da iyi başlayan Cezayirli futbolcu için 17 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı bildirildi.

MAHREZ'İ ARSENAL DE İSTEMİŞTİ
Fransa doğumlu olan Mahrez, 2004 yılında 400 bin Euro karşılığında Fransa Ligi takımlarından Le Havre'den Leicester'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon Leicester'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Arsenal ve Swensea tarafından da istenmiş ancak talep edilen yüksek bonservis bedelinden dolayı transferinden vazgeçilmişti.

Haberin Devamı

Barcelonadan Arda Turanı üzecek karar

GÜNDEMDEKİ DİĞER İSİM JESUS NAVAS
Riyad Mahrez'in yanı sıra Barcelona'nın bir diğer transfer hedefi de Jesus Navas... Raheem Sterling ve Kevin de Bruyne transferlerinin ardından Manchester City'de mutsuz olduğu bilinen İspanyol yıldızı da listesine alan Katalan ekibi, transfer için şimdiden nabız yoklamaya başladı.

Arda Turan gibi orta alanın birçok bölgesinde görev yapabilen Mahrez ve Jesus Navas'ın transferleri durumunda milli futbolcumuzun Katalan ekibinde forma şansı zorlaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!