Barcelona - Granada karşılaşmasında yarım düzine gol vardı

Güncelleme Tarihi:

Barcelona - Granada karşılaşmasında yarım düzine gol vardı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 11:28

6. haftası oynanan İspanya La Liga’nın bu yılda şampiyonlukta iddialı takımlarından Barcelona, Granada’yı 6-0 yenmeyi başardı. Barcelona – Granada maç özeri ve gollerine haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yirmi iki La Liga şampiyonluğu bulunan Barça bu yıl oynadığı 7. maçta da gol yemedi.

La Liga’da ipi göğüsleyen Katalan ekibi, Granada’yı 6-0 yendi. Geçtiğimiz hafta Malaga’da ilk puan kayıplarını yaşayan Bordo-Lacivertli takım, Granada karşısında adeta şov yatı. Kendisine göre zayıf kalan rakibi karşısında zorlanmayan Barça, Neymar’ın 26. Dakikada attığı gol ile skorda üstünlüğü ele aldı. La Liga'dan düşmeyen üç kulüpten bir olan Barcelona ilk yarı bitmeden Rakitic ve Neymar ile 2 gol daha buldu.

İkinci yarıya da adeta hiç gol atmamışçasına başlayan İspanyol futbolunun en başarılı temsilcilerinden Barcelona, 62. Dakikada Messi ile aradaki farkı dörde çıkardı. Sadece 4 dakika sonra 66. Dakikada Neymar attığı gol ile hat-trick yaparken, 82. Dakikada Messi perdeyi kapayan golü kaydetti.

Haberin Devamı

1928'de İspanyol profesyonel futbol ligi La Liga'nın on kurucu üyesinden biri olan Barcelona 6 haftada 5 galibiyet alarak puanının 16’ya çıkardı. Granada ise 98.772 kişi kapasiteli Camp Nou’dan eli boş döndü ve 8 puanda kaldı.

BARCELONA-GRANADA: 6-0 (MAÇ ÖZETİ VE GOLLER)

Dün oynanan maç ve sonuçları:

Vilarreal 0-2 R.Madrid

Barcelona 6-0 Granada

Atletico 4-0 Sevilla

Athletic 0 - 0 Eibar

Levante 0 - 2 Rayo

Barcelona - Granada karşılaşmasında yarım düzine gol vardı

BARÇA YARIM DÜZİNE GOL ATTI!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!