Barça'nın gözdesi sütlaçla yaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Barçanın gözdesi sütlaçla yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 10:42

Celta Vigo’nun yıldızı Nolito, FC Barcelona’nın transfer listesinde ilk sırayı almaya devam ediyor. Yaklaşık 25 milyon Euro değere sahip olan Nolito’nun hayat hikayesi oldukça farklı. Ona futbolla yaşanabileceğini öğreten kişi ise eski hocası Luis Enrique'den başkası değil.

Haberin Devamı

Birçok futbolcuyla aynı kaderi paylaşan Nolito, fakir bir mahalleden geliyor. Annesinin hapishaneye girmesinin ardından eğitim hayatından ve çocukluğundan vazgeçen futbolcu, dedesi ve büyükannesi ile yaşamak zorunda kaldı.

Barçanın gözdesi sütlaçla yaşıyor

Sokaklarda top koşturmaktan çok sahip olduğu tek topu korumak için savaştığı yıllarda "iyi ile kötü" arasından bir seçim yapmaya karar veren yıldız oyuncu, 16 yaşına geldiğinde geçmişini geride bırakmaya karar verdi. İyilerle beraber olmak ve kariyer yapmak için Valencia'nın yolunu tutan Nolito, Écija, Barcelona, Portekiz, Granada ve Celta Vigo ile bambaşka bir kimliğe büründü.

Haberin Devamı

LUİS ENRİQUE HAYATINI DEĞİŞTİRDİ
Nolito için kariyerinin dönüm noktası ise Luis Enrique ile tanıştığı olduğu dönemde başladı. Başarılı teknik adam, ona hayatın iyi ve kötü yönlerini açıkça anlatan tek kişi olmakla kalmadı, Nolito'nun futbolla yaşanacak bir hayata sahip olunabileceğini öğreten kişi oldu. Enrique kısaca kariyerindeki kilitlerin "anahtarı" olarak Nolito'nun kaderine yön verdi.

Barçanın gözdesi sütlaçla yaşıyor

SÜTLAÇ YAŞAM KAYNAĞI
Kariyeri boyunca beslenmesine özen gösteren Nolito'nun buzdolabından "sütlaç" eksik olmuyor. Çocukluğu boyunca sütlaçtan vazgeçmeyen İspanyol yıldız, maçlara ise telefonundan izlediği Flamenko gösterileriyle konsantre oluyor.

GOLLERİNİ AİLESİNE ADIYOR
Hayatı boyunca kendine Romario'y örnek alan başarılı futbolcu sahada attığı golleri ise ailesine adıyor. Dedesine büyük bir saygı duyan futbolcu, attığı golleri önce ona, eşine, kızına ve çocukluk arkadaşına hediye ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!