Barbie'ye benzemek için yarım milyon dolar harcadı

Güncelleme Tarihi:

Barbieye benzemek için yarım milyon dolar harcadı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 15:28

42 yaşında 5 çocuk annesi Nannette Hammond’un Barbie hayranlığı tüm hayatını değiştirdi. Ona benzemek için estetik ameliyatlar yaptıran Hammond, 500 bin doları gözden çıkardı.

Haberin Devamı

Barbieye benzemek için yarım milyon dolar harcadı

 

Barbie bebek gibi olabilmek için elinden geleni yaptı.

BÄ°R TEK BOYUNU UZATTIRAMADI

Yüzünü, göğüslerini, saçını ve hatta gülüşünü bile sayısız estetik müdahale ile değiştiren kadın, bronz kalabilmek için her gün saatlerce güneşleniyor. Barbie’den tek farklı boyu olan Hammond, bu durum için bir çözüm bulamıyor.

 

Barbieye benzemek için yarım milyon dolar harcadı

 

Haberin Devamı

AÄ°LESÄ° GURUR DUYUYOR

Eşi ve 5 çocuğu onun bu benzerlik için gösterdiği çabayla gurur duyduklarını açıkladı. Kocası Dave, eşinin dış görünüşünü çok beğendiğini ve desteklemekten mutlu olduğunu söyledi ve ekledi ‘’Nanette ailesini önemsiyor ve herkesten öne koyuyor. Hep birlikte çok şey paylaşıyoruz.’’  Küçük kızlarıyla yapılan röportajda ise Barbie bebekleri çok sevdiğini ve büyüdükçe dış görünüşünde utandığını söyledi. İlerleyen yıllarda bilinçli olarak onlara benzemeyi her şeyden çok istediğini belirtti.

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Instagram’da 50 bin takipçisi olan Nanette Hammond, attığı her fotoğrafla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 250 bin dolarlık Barbie Porsche’u ile pozlar veren Hammond gün içerisinde yaptığı her şeyi takipçileriyle paylaşıyor.

Â

Barbieye benzemek için yarım milyon dolar harcadı

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!