Barbie'nin gerçek yüzünü gördünüz mü?

Güncelleme Tarihi:

Barbienin gerçek yüzünü gördünüz mü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 12:12

90'lı yıllardan itibaren dünyanın en çok satmış kız çocuklarının vazgeçilmez oyuncağı Barbie'nin makyajsız halini merak ettiniz mi hiç?

Haberin Devamı

Meksikalı grafik sanatçısı Eddi Aguirre, bu sinir bozucu derecede mükemmel görünen bebeği, "normal" standartlara indirgemiş. İşte göz altı torbaları, kırık saçları, lekeleri ve hatta diş telleriyle Barbie bebek!

Barbienin gerçek yüzünü gördünüz mü

BARBIE HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ

İnanması biraz güç ama Barbie bebek aslında Barbara Handler adlı gerçek bir kadın.

1950'lerin başında Barbara'nın annesi Ruth, kızının ve arkadaşlarının yetişkin kadın bebekleriyle oynamayı normal bebeklerden daha fazla sevdiklerini farketmiş. O zamana kadar yetişkin bebekler sadece kartondan yapılıyormuş. Ruth Handler, gerçeğe çok yakın üç boyutlu bir bebek yapmaya karar vermiş. Konuyu oyuncak şirketi Mattel'e iletmiş, ancak tümü erkeklerden oluşan yönetici kurul teklifi ciddiye almamış.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Ruth, Almanya'ya gitmiş ve orada satılan "Lilli" adlı bebeklerden almış. Ona benzeyen bir bebek yapmış, hatta giysilerini tasarlaması için profesyonel bir terzi bile tutulmuş. Bebeği ellerinde gören Mattel yöneticileri daha fazla direnememişler ve Ruth'un kızından ismini alan ilk Barbie bebekleri 1959'da piyasaya çıktı.

Barbienin gerçek yüzünü gördünüz mü

YÜZÜ BARBIE VÜCUDU HULK

Barbienin gerçek yüzünü gördünüz mü
Barbie'ye öyle bir şey yapıyor ki...

Barbie, Prenses Ve Rock Star - Fragman

Haberin Devamı

Rus askerleri "Barbie Girl" şarkısıyla eğitim yaparsa

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!