Baran Süzer İtalya'da gizemli adam oldu

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Türkiye’den sonra şimdi İtalya’da adından söz ettiriyor. Geçen yaz İspanyol Elizabeth Maas’la flört eden Süzer, şimdilerde ise bir başka İspanyol güzel Laura Barriales ile birlikte.

Haberin Devamı

Barriales ile ilk kez Atıl Kutoğlu’nun Fashion Week İstanbul’daki defilesinde görüntü-lenen genç işadamı, Türkiye’den sonra İtalyan basınında da haber oldu. İtalya’da yaşayan, modelliğin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan Laura Barriales ile Roma’da alışveriş yaparken görüntülenen Süzer’e “Gossip” adlı internet sitesi ‘Gizemli Adam’ diye isim takmış. Haberde Baran Süzer’den  “Yakışıklı, siyah saçlı adam” olarak bahsedilirken, Laura Barriales ise adını vermediği Baran Süzer ile aşk yaşadıklarını ve çok mutlu olduğunu söylemiş.

Odağında mutluluk var

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özben Önal’la iç mimar eşi Çağdaş Yüksel’in evliliğinde sorunlar olduğunu geçtiğimiz haftalarda yazmıştım. Önal da “Eşimle aramız açık ama mahkemeye falan gitmiş değiliz” demişti. Özben Önal Yüksel, bugün piyasaya çıkan Hello Dergisi’ne röportaj verdi. Röportajında “Odağımda her zaman insan mutluluğu olmuştur” diyen Özben Hanım arkadaşları ve eşi için sokak lezzetlerinden mumbar dolmasına kadar Türk geleneksel yemeklerini pişirdiğini de belirtti.

 

 

 

 


 

Yazarın Tüm Yazıları