Baraj gölünde kaybolan Tamer Lüleci’ nin cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Baraj gölünde kaybolan Tamer Lüleci’ nin cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 14:50

Baraj gölünde kaybolan Tamer Lüleci’ nin cesedi bulundu

Haberin Devamı

DEMİRÖZÜ(Bayburt) (DHA) – BAYBURT’un Demirözü İlçesi’nde, Lori Çayı üzerinde kurulan Demirözü Baraj Gölü’nde alabora olan tekneden suya düşerek kaybolan 39 yaşındaki Tamer Lüleci’nin cesedi bulundu.
Olay Demirözü Baraj Gölü’nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Emre İşi, kafeslerdeki balıkları yemlemek için arkadaşı Tamer Lüleci ile birlikte tekneyle kıyıdan açıldı. Ancak tekne bilinmeyen bir nedenle alabora olunca Emre İşi ve Tamer Lüleci suya düştü. Olayı görenler, suda çırpınmaya başlayan Lüleci ve İşi'nin yardımına kıyıdan teknelerle ulaştı. Emre İşi kurtarılarak bir tekneye alınırken, Tamer Lüleci suda kayboldu.
Demirözü Baraj Gölü’nde kafes balıkçılığı yapan arkadaşı Emre İşi ile birlikte bindikleri teknenin alabora olması sonrasında kaybolan Tamer Lüleci’yi bulabilmek için sabah erken saatlerde başlatılan çalışmalar sonuç verdi. Arama çalışmaları için bölgeye gelen Rize Deniz Polisi Sualtı Grup Amirliği ekiplerince gölde sürdürülen arama çalışmalar sonrasında Lüleci'nin cesedine ulaşıldı. Ceset, otopsi için Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!