Baptista heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Baptista heyecanı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 06, 2010 00:00

Ledesma için Lazio’nun onayını bekleyen G.Saray’da, ikinci flaş transfer için de Roma’nın dünyaca ünlü Brezilyalı golcüsünün ismi geçiyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY’da yüzler gülmeye başladı. OFK Belgrad karşısında turu geçen sarı kırmızılıların, Avrupa’da yoluna devam etmesi ile transferlerin çıkmaza girmemesi de keyifleri yerine getirdi. Ledesma ile el sıkışan ve kulübü Lazio’nun onayını bekleyen G.Saray, Arjantinli futbolcunun yanı sıra bir sürpriz oyuncuyu daha hafta sonu açıklamayı planlıyor.

Elano’yu bekliyor

Transfer kulislerinde bu sürpriz için Roma’da forma giyen Julio Baptista ismi konuşulmaya başlandı. Bilindiği gibi G.Saray Yönetimi, Brezilyalı golcünün menajeri ve kulübü ile görüşmüştü. Başkan Adnan Polat, özellikle Elano’nun satılması halinde bu oyuncuyu hemen renklerine bağlama amacında.

Jovanovic teklifiÂ

Öte yandan dünkü maçı televizyona yorumlayan Cevad Prekazi de başkan Polat’a bir futbolcu önerdi. G.Saray’ın unutulmayan yıldızı, canlı yayın sırasında da sarı kırmızılılara Partizan’da oynayan Marko Jovanovic’i teklif ettiğini açıkladı. Prekazi, 22 yaşındaki futbolcunun CD’lerini başkan Polat’a verdiğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!