Banvit – Türk Telekom maçı saat kaçta oynanacak? Maç ne zaman? Hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Güncelleme Tarihi:

Banvit – Türk Telekom maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Hangi kanalda İşte ayrıntılar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 12:16

Spor Toto Basketbol Ligi'ne 15, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 14, TürkiyeBasketbol 1. Ligi'ne ise 16. hafta maçlarıyla devam edilecek. Spor Toto Basketbol Ligi'nde devrenin ilk yarısı 9, 10 ve 11 Ocak tarihlerindeki maçlarla tamamlanırken, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2. devre heyecanı 14. hafta mücadelesiyle başlayacak.

Haberin Devamı

Banvit 10 Ocak Pazar günü saat 16:00'da oynanacak olan karşılaşmada tüm basketbol severleri Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'na bekliyor.

Ligde geçtiğimiz hafta İstanbul'da Beşiktaş Sompo Japan'a 96 - 87 mağlup olan Banvit, Ankara'da Galatasaray Odeabank'ı 91 - 85 mağlup eden Türk Telekom'u misafir ediyor. Lig tarihinde bu zamana kadar 26 maçta karşılaşan her iki takımdan Banvit 17 karşılaşmadan  galibiyetle ayrıldı. Lig tarihinde toplam 395 maça çıkan ve 241 galibiyet elde eden Banvit kendi sahasında oynayacağı bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Türkiye Basketbol Ligi’de kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelesinde Banvit, kendi saha ve seyircisi önünde türk Telekom karşısında galibiyet istiyor. 

Haberin Devamı

Peki Banvit – Türk Telekom maçı ne zaman? Hangi kanalda? Maç saat kaçta?

Türkiye Basketbol Ligi kapsamında oynanacak BanvitTürk Telekom maçı yarın saat 16.00’da gerçekleşecek. Karşılaşma TBF TV’den canlı olarak izlenebilecek.

Banvit – Türk Telekom maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Hangi kanalda İşte ayrıntılar...

BAKMADAN GEÇME!