Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Siddiki Kapadokya'da

Güncelleme Tarihi:

Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Siddiki Kapadokyada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 13:31

Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Siddiki Kapadokya'da

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-BANGLADEŞ’in Ankara Büyükelçisi M. Allama Siddiki,  Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ile bir süre görüştü.

Nevşehir’de  ilk olarak  valiligi ziyaret eden Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi M. Allama Siddiki,  daha sonra  belediyeye geçerek,  Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz tarafından kabul edildi. Bengladeş’in Ankara Büyükelçisi M. Allama Siddiki, 1971 yılında bağımsızlığını kazanan Bangladeş’i ilk tanıyan ülkenin Türkiye olduğunu dile getirerek, Türkiye ile Bangladeş arasındaki dostluğun en üst düzeye ulaştırılması yönünde çaba harcandığını kaydetti.

Türkiye ile Bangladeş arasındaki işbirliğinin her alanda geliştirilmesi yönündeki çabaların bundan sonraki süreçte de artarak devam etmesi temennisinde bulunan Şımarmaz, ziyaretin anısına Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi M. Allama Siddiki’ ye el sanatları ürünü Anfora hediye takdim etti. Büyükelçi Siddiki ‘ de, Nevşehir’in olağanüstü büyüleyici bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek, burada bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

 

FOTOLU

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!