Bandırmaspor’a stat şoku. İlk maçı İzmir'de oynayacak

Güncelleme Tarihi:

Bandırmaspor’a stat şoku. İlk maçı İzmirde oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 18:03

Bandırmaspor’a stat şoku. İlk maçı İzmir'de oynayacak

Haberin Devamı

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir) (DHA)- BANDIRMASPOR Başkanı Erhan Elmastaş ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp binası önünde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.
17 Eylül Stadı’nda devam eden PTT 1. Lig çalışmalarının yetişmemesi üzerine kamuoyuna bilgi veren Başkan Erhan Elmastaş, 17 Eylül Stadı’ndaki çalışmaların lige yetişmemesi nedeniyle Bandırmaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının İzmir Atatürk Stadı’nda oynayacağını açıkladı.
Basın Sözcüsü Bilgen Süngü yaptığı açıklamada, 17 Eylül Stadı’nın PTT 1. Lig standartlarına çekilmesi için yapılan çalışmaların ağır işlediğine dikkat çekerek, “Ligin 2. Haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını sahamızın hazır hale getirilemediğinden dolayı dışarıda oynayacağız. Bizimle birlikte aynı lige çıkan Ümraniyespor sahası hazır hale getiriliyor. Bizim ise getirilmiyor. Bunun Yorumunu sizlere bırakıyorum” dedi.
TURNİKE İHALESİ 22 AĞUSTOS’TA
Bandırmaspor olarak stadın yetişmesi konusunda siyasilerde dâhil olmak üzere birçok kesime sorunlarını anlattıklarını ifade eden Süngü şunları söyledi:
“Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı hanım ile tesisleriyerinde inceledik. İlçe müdüründen stadın yetişeceğine dair söz aldı. Ama yine de değişen bir şey olmadı. Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaretimizde ise stadın çevre düzenleme, oto park yapma sözü aldık. Sağ olsun yapıyor. Spor İl Müdürlüğü 22 Ağustos’ta Turnike ihalesi açtı. Biz inanamadık. Çünkü 19 Ağustos’ta PTT 1. Lig başlıyor. Maalesef 90 günlük süreçte bunun gerçekleşmediğini görünce, sahamızda oynayacağımız Gaziantep Bütyükşehir Belediyespor maçı için saha aramaya başladık. Bursa, Eskişehir, İstanbul Kartal, Bolu, Manisa, İzmir Atatürk Statları için girişimlerde bulunduk. Standartlara uyan statlar içinden tek olumlu cevap İzmir Atatürk Stadından geldi."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!