Bandırma’da 1 yılda 217 uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Bandırma’da 1 yılda 217 uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 13:57

Bandırma’da 1 yılda 217 uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

Tufan DALGIÇ /BANDIRMA(Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümünde İlçe Emniyet Müdürlüğü adına konuşan Komiser Yardımcısı Efe Kazım Yılmaz, 2017 asayiş verilerini kamuoyu ile paylaştı.

Yılmaz, Bandırma Emniyeti’nin narkotik suçlarla canla başla mücadele ettiğini belirterek “ 2017 yılı içinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdiğimiz 217 operasyon sonucunda 346 şüpheli adli makamlara sevk edildi, bunlardan 65’i tutuklandı. 2018 yılında da çalışmalarımız aynı azim ve kararlılıkla sürmektedir. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve KOM Grup Amirliği ekiplerince okul çevrelerinde, metruk binalarda, park, bahçe ve yol güzergâhlarında yoğun uygulamalar yapılmaktadır. Asayiş olaylarında ise geçen seneye göre yüzde 10 azalma gerçekleşmiş, şahsa ve mala karşı işlenen suçlarda da yüzde 8 azalma oldu. Bandırma Emniyet Müdürlüğü yaklaşık 350 personeliyle 7/24 esasına göre mesai mefhumu gözetmeksizin ‘Sizin huzurunuz bizim gururumuz’ ilkesiyle çalışmaktadır”dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda sabah Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan törenler İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Bandırmalılara pilav ikramı ile devam etti. İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç tebrikleri makamında kabul etti. Bandırma’daki törenlere Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutan Vekili Hv. Plt. Albay Mesut Pala, Belediye Başkanı Dursun Mirza, kurum -kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda Bandırmalı katıldı. Törende Polis Haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!