Bandırma Devlet Hastanesi Hekim Kadrosu Güçleniyor

Güncelleme Tarihi:

Bandırma Devlet Hastanesi Hekim Kadrosu Güçleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 18:47

BANDIRMA DEVLET HASTANESİ, HİZMET KALİTESİNDE YAKALADIĞI BAŞARIYI DAHA DA ARTIRMAK İÇİN 8 YENİ UZMAN VE 5 PRATİSYEN HEKİMİ KADROSUNA KATTI.

Bandırma Devlet Hastanesi, hizmet kalitesinde yakaladığı başarıyı daha da artırmak için 8 yeni uzman ve 5 pratisyen hekimi kadrosuna kattı.
Hastane yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. Muzaffer Şenveli, “Hastanemize yeni tayin olan arkadaşlarımız Psikiyatri Uzmanı Deniz Yıldız, Kadın Hastalıkları Uzmanı Alihan Tığlı, Dahiliye Uzmanı Sezai Kalkan, Radyoloji Uzmanı Yavuz Yıldız, Göz Hastalıkları Uzmanı Fikret Dengeşik, Üroloji Uzmanı Umut Turan, K.B.B Uzmanı Tuncay Tanış, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Behram Azizi, Tabip Dr. Hacı Altay, Tabip Dr. Hüseyin Gülşen, Tabip Dr. Dilara Keskinbalta, Tabip Dr. Nilay Aktar ve Tabip Dr. Zeynep Karaoğlu görevlerine başladı. Yeni atanan 8 uzman hekim ve 5 pratisyen hekim arkadaşımız ile birlikte uzman doktor sayımız 76’ya, acil polikliniğinde görev yapacak olan pratisyen hekim sayımız ise 15’e ulaştı. Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli ve daha modern sağlık hizmeti verebilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aslında hekim kadromuzdaki bu değişim ve güçlendirme çalışmalarımız bir yıldır devam ediyor. Mevcut kadromuzda görev yapan toplam 91 hekim arkadaşımızın 41’i son bir yıl içerisinde hastanemiz bünyesine katıldı” diye bilgi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!