Bana suşicinin bir oyunu mu bu?

FRENİ patlayarak vatandaşların beklediği durağa destursuz giren kamyonun şoförü ilk ifadesinde “Suçlu Gezi’dir” dedi.

Haberin Devamı

Olayda şans eseri ölen ve yaralanan olmazken Antalya’dan kasaya yüklenen domatesin yola saçılması trafiğin tıkanmasına yol açtı.
Kaza neticesinde üstü başı domates lekesi olan bazı vatandaşların “Dik dur, çitile; lekeleri temizle” şeklinde slogan attıkları gözlendi. Şoförün “Tamam da, Gezi ne alaka?” sorusuna “Kahrolsun bağzı şeyler işte güzel abim” cevabını verdiği öğrenildi.

*

Klasik olarak Balkanlar üzerinden memleketimize hareketlenen ve halkta “Bi dur be abi sen de!” etkisi yaratan soğuk hava dalgasına ilk tepki hükümet politikalarını destekleyen köşe yazarlarından geldi.
İpi göğüsleyen yazar “Balkanlar böyle bir soğuğu tek başına taşıyamaz. Arkasında kesin Kuzey Denizi’nin buz gibi rüzgârlarını itekleyen Almanya var. Hamburg’a dikkat edin derim. Gezi eylemleri sırasında sıcak olan havanın birdenbire soğuyuvermesini kamuoyunun takdirine bırakmıyorum, gördüğünüz gibi aklı fikri sağa sola saçarak yazıyorum...” cümlelerini kuran oldu.

*

Haberin Devamı

Boğaz’da kıyıya vuran istavritin katilinin Gezi Parkı eylemcileri olduğu öne sürüldü.
Yeni kurulan Kazlıçeşme Üniversitesi’nin Sular Seller Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mümtaz Misina düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:
“İstavrit ölmüş. Niye ölmüş istavrit? Gezi Parkı eylemcilerinin duvar yazılarında kullandıkları sprey boyalar aktı, denize karıştı, istavrit öldü. Bundan ölmüş istavrit...”

*

“Bir Kültürel İştah Nesnesi Olarak Islak Hamburgerin Son Derece Acıklı Tükenişi: Ne Olur Islak Islak Bakma Öyle” adlı kitabın yazarı Yusuf Büfe ilginç ötesi açıklamalarda bulundu.
“Gezi eylemleri sırasında hedef alınan sadece bir büfe değildi; asıl hedef ıslak hamburgerdi” diyen Yusuf Büfe sözlerini gözyaşlarını tutamayarak şöyle noktaladı: “Gelecek nesiller, o yavrucaklar ‘Ustam n’oldu bizim ıslak hamburgerimize?’ diye ağlaştıklarında Gezi’ciler ‘Ağaç ye’ mi diyecek?..”

*

Gerçek adını açıklamak istemeyen ve Merih Başbakangibiçekpanpa ismini kullanan vatandaş, 2020’yi Tokyo’ya kaptırmamızla Gezi eylemleri arasında yeni ve çok çarpıcı bulgulara ulaştığını öne sürerek savcıları göreve çağırdı.
Başbakangibiçekpanpa ihbar mektubunda şunları söyledi: “Japonya suşisever odakları harekete geçirip, emperyalist emperyalist davranmıştır. Gezi eylemcilerine perde arkasından destek olmuş, kutu kutu haşlanmış fasulye (edamame) ve pis pis sake dağıtmıştır. Japon lokantalarının Beyaz Türkler’in yoğun olarak yaşadığı semtlerde yoğunlaştığını da hatırlatırım sizlere. İsteyen yemeksepetikom’un kayıtlarına baksın, hangi evlere suşi gidiyor; hey yavrum hey!”

Yazarın Tüm Yazıları