Bana şeytan diyorlar

Güncelleme Tarihi:

Bana şeytan diyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 00:00

“Ezel” dizisinde sevdiği adamın hapse düşmesine neden olan Eyşan karakterini canlandıran Cansu Dere, “ılk bölümden sonra arkadaşlarım telefon edip, ‘şeytan’ dediler bana” diyor. Dere, aldığı tepkilere rağmen şu sıralar “Ezel”in yakaladığı başarının keyfini sürüyor.

Haberin Devamı

CANSU DERE FOTOĞRAFLARI

Sezonun en öne çıkan dizilerinden “Ezel”de Kenan ımirzalıoğlu’nun gözlerinin içine bakan Cansu Dere’nin (nam-ı diğer Eyşan) yerinde olmak isteyen binlerce kız var bu ara. Dere onunla yan yana durdukça ortaya çıkan enerjiden etkilenen milyonlar sayesinde dizi adından söz ettiriyor. Tabii bu durum en çok da Dere’nin hoşuna gidiyor.    
  
“Sıla’dan sonra 1,5 yıl kadar hiçbir projenin içinde yer almadım. Doğru işi bekliyordum. Ezel’in senaryosunu okur okumaz ise ‘ışte bu’ dedim” derken yüzü gülüyor. Çalışmaya verdiği aranın ilk aylarında bol bol tembellik yapmış Dere: “O dönemde beden yorgunluğunun yanı sıra kafa yorgunluğu da vardı bende. Sıla için şehir dışında çalıştığım için o dönem git-gellerle geçti. Bu maraton bitince evde bir kanepeden diğerine yuvarlandım durdum. Tembellik yaptım. Bir süre tatile çıktım. Öylece zaman geçti.”
 
KENAN’LA BıRBıRBİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ TANIYORUZ              

Tamer Yılmaz’ın Fabrika’sında çekime verilen ara sırasında bir yandan tavuklu wrap’inden bir parça ısırırken bir yandan da “Ezel”in senaryosunu okurken nasıl da kendinden geçtiğini anlatıyor: “Ezel’in senaryosuna bayıldım. ılk üç bölüm hazırdı. ‘Yeni sayısı yok mu bunun’ diye geri döndüm yapım ekibine. Çok güçlü karakterler yazılmış.”

Kötü kızı oynamak nasıl peki? “ılk bölüm yayınlandıktan sonra arkadaşlarım telefon edip, ‘şeytan’ dediler bana. Ama canlandırdığım Eyşan kötü biri değil tam olarak. İyi yanları da var kötü yanları da. Üstelik yaptığı kötülüklerin de haklı sebepleri var” diyor.
Dere’nin diziye ısınmasının bir nedeni de “Alacakaranlık” dizisinde ve “Son Osmanlı Yandım Ali” filminde de birlikte rol aldığı eski arkadaşı Kenan ımirzalıoğlu olmuş. “Birbirimizi çok iyi tanıdığımız için karşılıklı sahnelerimizde tedirginlik olmuyor” diyor.

DEDİKODULARDAN BUNALDI KAFA DİNLEMEYE GİDİYOR

Stüdyonun bir köşesinde Dere’nin çekimini bitirmesini bekleyen bavul, güzel oyuncunun çıkacağı yolculuğun habercisi. Dere’nin rotasında önce ıtalya ardından da Hollanda yer alıyor. Son günlerde basında ilişkisi ilgili çıkan asılsız dedikodularından sıyrılıp kafasını dinleyecek. Ardından da ver elini Amsterdam.

ACI AŞK, BARCELONA BARCELONA’YA BENZEMİYOR

Bu birkaç günlük tatil sonrasında da Cansu Dere’yi koşuşturmalı günler bekliyor. Elbette dizi çekimleri sürüyor olacak ama bir yandan da rol aldığı ve yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği “Acı Aşk” filmi gösterime girecek.

Basında Woody Allen’ın “Barcelona Barcelona”sının yerli versiyonu olarak yazılıp çizilen film Onur Ünlü’nün senaryosundan beyazperdeye aktarıldı. Bu benzetmeler Dere’yi biraz kızdırıyor:

“Bir adam ve üç kadınla ilgili olunca illa ‘Barcelona Barcelona’ya mı benzemek zorunda? Eminim dört kişi arasında geçen başka filmler de çekilmiştir bugüne kadar.”

Haberin Devamı

NEDEN FACEBOOK'A SEVGİLİMLE RESİMLERİMİ KOYAYIM Kİ

Haberin Devamı

Cansu Dere’nin neler yaptığını takip etmek için Facebook iyi bir platform. Adına oluşturulan birçok grup var. Ama Dere’nin ne Facebook’u var ne de Twitter’ı: “Benim adımı ve fotoğrafımı kullanarak Facebook’a üye olan pek çok kişi var. Ama ben değilim onlar. Özel hayatımdan söz etmek istemezken neden Facebook’a sevgilimle resimlerimi koyayım ki? Arkadaşlarımla haberleşmek istersem de telefon eder konuşurum.”

HİÇ BU KADAR ÇIĞLIK ATMAMIŞTIM

Cansu Dere, animasyon filmi “Casus Kızlar”da ses verdiği Alex’ten bahsederken onun karakterine bürünüyor birden. Yeni yetme bir genç kız gibi, bıcır bıcır anlatıyor: “Çok eğlendim stüdyoda. Hayatımda hiç bu kadar çığlık atıp, kahkahalarla gülmemiştim. Beverly Hills Lisesi’nde okuyan üç genç kızın hikayesi bu. Eğlenceli bir hayatları var. Ama başka bir dünya. Çok komik bir olaylar dizisi yaşanıyor. Diğer iki kızı da Bergüzar Korel ve Melisa Sözen seslendirdi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!