Bana Sevmeyi Anlat 4. bölümde Leyla yakalanıyor

Güncelleme Tarihi:

Bana Sevmeyi Anlat 4. bölümde Leyla yakalanıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 11:37

FOX TV'nin yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat 4. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Cuma günleri yayınlanan dizinin yeni bölümünde Leyla ve Alper'in bir arada olduğunu öğrenen Engin ortalığı karıştıracak mı? Bana Sevmeyi Anlat 4. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Engin’in, Leyla ile Alper’i bir arada görmesi iki can dostu karşı karşıya getirir. Alper her şeye rağmen Leyla’yı korumayı seçer. Engin, Alper ile bir anlaşma yapsa da duygusal mı yoksa profesyonel mi bir adım atacak kestirilemez. Hakverdi’nin izini de sürmekte olan Engin ona verilen görevi layığıyla yerine getirir.

Salih ise oğlu için gittikçe endişelenmektedir. Leyla yeni bir iş görüşmesine gittiğinde daha önce gerilim yaşadığı Canan’ı karşısında görür. Leyla’yı zorlu anlar beklemektedir. Haşmet’in ise Leyla’yı yeniden kazanmak için kurduğu bir plan vardır.

BANA SEVMEYİ ANLAT 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 4. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Hakverdi, Duygu’ya kavuşmak için iyice gözünü karartmıştır. Rüzgar’ın aslancığına sakladığı uyuşturuculara ulaşmak için Alper ile karşı karşıya gelmek durumunda kalır. Leyla yine Alper’i zor durumda bırakmanın mahcubiyeti içerisindedir. Haşmet, Leyla’ya ulaşamadıkça adımlarını keskinleştirir. Halverdi’nin de ortadan yok olması ile son hamlesini Salih üzerine oynar. Salih’in kalp krizi geçirmesi üzerine hastaneye gelen Leyla, Haşmet ile karşı karşıya kalır. Alper ise geçmişten aralanan bir perde ile hiç beklemediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

BAKMADAN GEÇME!