Bana O Şarkıyı Son Defa Söyle Natali

Güncelleme Tarihi:

Bana O Şarkıyı Son Defa Söyle Natali
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2011 14:49

Cinsellik, çaresizlik yalnızlık ve terk edilme psikolojilerine odaklanan çarpıcı bir öykü olan kitabının yazarı İlyas Yıldız kitabının tanıtımı için hazırladığı illüstrasyon video büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Bana O Şarkıyı Son Defa Söyle Natali
Bana O Şarkıyı Son Defa Söyle Natali
 

İŞTE O VİDEO - WEB TV

Aşk ve Ego’nun yıpratıcı savaşının fırtınalı öyküsü olan bu Roman, gerçek bir yaşamdan esinlenilerek kaleme alınmış. “Bana O Şarkıyı Son Defa Söyle Natali” mantıkla ruhun cephe savaşında, aşkın her zaman ruhtan yana saf tuttuğunu şu cümlelerle anlatıyor:

“ Bir sokak kedisini evinize alırken, tüylerinin açacağı zararı baştan kabullenmiş olmuyor muydunuz? O vakit, o tüyler sizi hasta ederse belki acı çekersiniz ama asla pişman olmazsınız. Bazen, doğruları bildiğiniz halde yapamazsınız. Çünkü tutkunuz o kadar büyüktür ki, aklınızın bütün doğrularına inat, ateşin üstüne duygularınızla yürürsünüz. Acı sonu gördüğüm halde, Buğu ile Roma’da birlikte bir gün daha geçirme karşılığı şeytandan sonsuz azabı almaya hazırdım.”

Haberin Devamı

Psikolojik sorunları olan bir kadını sevmeye başlayan bir adam, bu kadın sayesinde aşkın sadece fiziksel çekicilikten ibaret olmadığını anlamaya başlıyor. Aynı zamanda bir başarı hikayesini de yer veren Bana O Şarkıyı Son Defa Söyle Natali kitabı, “cinsellik”, “çaresizlik”, “yalnızlık”, “terk edilme” ve “güç” psikolojilerine odaklanan çarpıcı bir öykü…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!