Bana kızdınız ama artık herkes ‘çişim geldi’ diyor

Güncelleme Tarihi:

Bana kızdınız ama artık herkes ‘çişim geldi’ diyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2005 00:56

Avea ile son konserini bugün verecek olan Tarkan dün düzenlediği basın toplantısında, ABD Başkanı Bush’un BM toplantılarında dışişleri Bakanı Rice’a yazdığı ‘tuvaleti kullanmalıyım’ notunun hatırlatılması üzerine ‘bana yargısız infaz yaptınız.Bakın herkes ‘çişim geldi’ diyor’ dedi.

Tarkan, AVEA’yla son konserini bugün (cumartesi) Dolmabahçe Stadyumu’nda gerçekleştiriyor. Tarkan dün de (cuma) konser alanında bir basın toplantısı düzenledi. Tarkan, ‘Göbeğiniz çıktığı söyleniyor, ne diyorsunuz?’ sorusuna gülerek, ‘Konser sırasında ıvır zıvır yiyorum, ondandır. Dansla atarım’ diyerek cevap verdi. Çıkış şarkısını kendisinin yaydığı iddialarını da yanıtlayan Tarkan, ‘Ben yaymadım. Tenezzül eder miyim?’ dedi. Konserlerine İzmir ve Almanya’da devam edeceğini de sözlerine ekleyen Tarkan, yabancı dil konusunda ise, ‘İngilizce bilmeyen şarkıcı olamaz’ diye konuştu.

ABD Başkanı Bush’un BM liderler toplantısında dışişleri Bakanı Condoleezza Rice’a, ‘tuvaleti kullanabilir miyim?’ diye özetlenebilecek bir not yazdığının ve bunun Bush’un ‘çişim geldi’ dediği şeklinde yorumlandığı hatırlatılan Tarkan, bu sözü söylediğinde kendisine kızıldığını, yargısız infaz edildiğini belirtti. Tarkan, ‘Şimdi herkes her şeyi konuşuyor. ABD Başkanı bile ‘çişim geldi’ diyebiliyor’ dedi.

Yeni albümünde denediği rap tarzından vazgeçtiğini söyleyen Tarkan, kendisine taş atanlara da ‘Herkes kendi yoluna’ diye cevap verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!