Bana başka saha bulun

Güncelleme Tarihi:

Bana başka saha bulun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 00:00

25 dakika yolculuktan sonra ulaşılan sahaya gelir gelmez kulüp görevlisi Semih Usta ile görüşen Beşiktaş Teknik Direktörü, “Otel ile saha arasında bu kadar mesafe mi olur?” diye tepki gösterdi.

BEŞİKTAŞ’ın Avusturya kampı sıkıntılı başladı... Siyah beyazlıların kaldığı otel ile antrenman sahası arasında tam 17 kilometre fark olması teknik direktör Bernd Schuster’i küplere bindirdi. Alman çalıştırıcı, kulüp görevlileri ile görüşerek, otele yakın bir idman sahasının bulunmasını istedi... Yeni sezon hazırlıklarına en erken başlayan takım olan Beşiktaş’ın Avusturya kampı dün başladı. Önceki akşam Avusturya’nın Sankt Johann im Pongau bölgesine giden siyah beyazlı takım, ilk antrenmanını dün sabah Alp Dağları’nın eteklerinde bulunan Bischofhofen Stadı’nda yaptı. Ancak, idman sahasının kamp yapılan otele tam 17 kilometre uzaklıkta olması ve bu mesafenin 25 dakikada alınması sıkıntıya yol açtı. Teknik direktör Bernd Schuster sahaya iner inmez organizasyondan sorumlu kulüp görevlisi Semih Usta ile görüşerek, sahanın değiştirilmesini istedi.

Yöneticiler devrede

Alman çalıştırıcının, “Otel ile antrenman sahası arasında bu kadar mesafe olmasını aklım almıyor. Benim bildiğim bir takımın kamp yeri bir yıl önceden belli olur. Geçen yıldan kampla ilgili bir çalışma yapılmadı mı? Buraya gelmemiz 25 dakika sürdü, bunun bir de dönüşü var. Lütfen bize otele yakın bir saha bulun” dediği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!