Balya'da 185 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı

Güncelleme Tarihi:

Balyada 185 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 11:31

Balya'da 185 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı

Haberin Devamı

BALIKESİR'ni Balya ilçesinde, iki mahalledeki ilk ve ortaokullardaki toplam 185 öğrenciye belediye tarafından kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Kırsal Ilıca ve Yenikavak mahallerindeki kırtasiye malzemesi dağıtımına MHP'li Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç da katıldı. Başkan Kılıç, Ilıca mahallesindeki 101 ortaokul ve 64 ilokul öğrencisi ile Yenikavak mahallesindeki 20 ilkokul öğrencisine içinde defter, okuma kitabı, kalem seti, boya kalemleri, silgi ve kalem açacağı bulunan setleri kendi elleriyle hediye etti. Başkan Kılıç, kırtasiye malzemesi dağıtımının yapıldığı okullarda öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet de etti.

Balya'da eğitimin kalitesinin artması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Kılıç, "Okullarımızın eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Kırtasiye paketlerini, ilçemizdeki okullarda eğitim gören bin 170 öğrencinin tamamına ulaştıracağız. Öğrencilerimizin en iyi ve en güzel şartlarda çalışıp iyi yerlere gelebilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Dağıtılan kırtasiye malzemelerinden alan öğrenciler, büyük sevinç yaşadı.

Sefer TALAY / BALYA (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!