Balonlu eylem

Güncelleme Tarihi:

Balonlu eylem
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 19:51

Balonlu eylem

Haberin Devamı

 

Kemal ATLAN / ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Emekçi Hareket Partisi üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde yaptıkları balonlu eylem ile Ensar Vakfı'nın kapatılmasını istediler.
 
23 Nisan Çocuk Bayramı'nda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde toplanan yaklaşık 30 Emekçi Hareket Partisi (EHD) üyesi Ensar Vakfı'nın kapatılması çağrısında bulundular. Basın açıklamasına katılanlar ellerinde 'çocuklar ölmesin', 'Ensar Vakfı kapatılsın', 'Aylan bebekler ölmesin' dövizleri taşıyarak 'tecavüzcüleri aklatmayacağız', 'Ensar Vakfı kapatılsın', 'AKP elini çocuklardan çek' sloganları attılar.
 
EHD adına açıklama yapan Burcu Karefil, "çocuklara cinsel istismarda bulunan kurumlar, AKP tarafından korunup, aklanıyor. Ensar rezaletini aklatmayacağız. Çocukları koruduklarını iddia ediyorlar yaaa 'bir kereden bir şey olmaz' diyen bakana soruyoruz. O zaman kaç kere olması gerekiyor. Çocukları bu olayı daha kaç kez yaşaması gerekiyor. Ensar Vakfı'nın kapatılması gerekiyor" dedi.
 
Basın açıklamasına katılanlar daha sonra ellerindeki beyaz balonları gökyüzüne salarak Ensar Vakfı'nın kapatılmasını istediler.
 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!