Baloğlu, Akşehir’de Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Baloğlu, Akşehir’de Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:01

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA BALOĞLU, AKŞEHİR İLÇESİNDE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ.

AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, Akşehir ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.
AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Başkanlığı üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Akşehir’deki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf Ziyaretleri kapsamında Akşehir’in tarihi Arasta Çarşısını gezen Milletvekili Mustafa Baloğlu’na vatandaşlarda büyük ilgi ve sevgi gösteriyor. Arasta’nın Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla restore edileceğinin müjdesini veren Milletvekili Baloğlu, ihale sürecinin kısa sürede tamamlanarak restorasyon çalışmalarının başlayacağını söyledi.
Esnafları ziyaretleri sırasında bir terzide ütü yapan, etli ekmek fırınında da pide kesen Milletvekili Baloğlu, arastada dedesinin dükkan komşusundan da dedesi ile ilgili anıları dinleyerek eski günleri yad etti.
1 Kasım’da yapılacak seçimin çok önemli olduğuna dikkat çeken Baloğlu, bu seçimlerde devlet düşmanlarına ve ülkeyi bölmek isteyenlere gereken dersin verileceğini kaydetti. Baloğlu, yapılan ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların AK Parti’ye büyük destek ve teveccüh gösterdiğini belirterek ‘1 Kasım’da yapılacak seçimler, inşallah ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunun sağlanmasına vesile olacaktır” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!