Balkon ve bahçeler yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Balkon ve bahçeler yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 11:59

BORNOVA Belediyesi'nce bu yıl ikincisi düzenlenen " Güzel Balkon;Güzel Bahçe Yarışması" başvuruları başladı. Yeşil dokusuyla tüm Türkiye'ye örnek olan Bornova'da, en güzel balkon ve bahçeler için 31 Ağustos 2016 tarihine kadar müracat edebilecek.

Haberin Devamı

Geçen yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi amaçlanan yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar, www.bornova.bel.tr adresinden ya da Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nden temin edebilecekleri başvuru formunu doldurarak müracaat edebilecek. Başkan Olgun Atila Bornova'nın farkını göstermek için balkon ve bahçesiyle iddialı herkesi bu yarışmaya katılmaya davet etti.

Balkon ve bahçeler yarışacak


Bornova Belediyesi tarafından çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak, yeşil dokuyu arttırarak kent içinde doğanın yaşamasını sağlamak, görsel kalitesi yüksek kentsel mekanlar oluşturmak amacıyla düzenlenen 'Güzel Balkon; Güzel Bahçe Yarışması' başvuruları başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi amaçlanan yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar, www.bornova.bel.tr adresinden ya da Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nden, ya da muhtarlıklardan temin edebilecekleri başvuru formunu doldurarak müracat edebilecek.

Haberin Devamı

Balkon ve bahçeler yarışacak

İlçe sınırları içinde yaşayan tüm vatandaşlara açık olan yarışmanın son başvuru tarihi ise 31 Ağustos 2016. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşların formlarını Bornova Belediyesi'ne ve ya muhtarlıklara teslim etmesinin yeterli olacağının bildirildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!