Balkanlıoğlu: "Güzellik Namına Ne Varsa Ordu’da Fazlasıyla Var"

Güncelleme Tarihi:

Balkanlıoğlu: Güzellik Namına Ne Varsa Ordu’da Fazlasıyla Var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 09:45

ORDU VALİSİ İRFAN BALKANLIOĞLU, ORDU'NUN TURİZMDE HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALMASI İÇİN ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİ.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun turizmde hak ettiği değeri alması için çalıştıklarını belirterek, "Görsel, yazılı ve sosyal medya üzerinden yaptığımız çalışmaların ileride Ordu turizmine olumlu yansımaları olacak" dedi.
Karadeniz’in doğal güzelliklere sahip illerinden bir tanesi olan Ordu, turizmde hak ettiği yeri almak istiyor. Her geçen gün ziyaretçi sayısının arttığı Ordu’da tanıtımlar tüm hızıyla devam ediyor. Gerek yazılı basında gerekse görsel basında oldukça sık yer alan Ordu, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla ününe ün katıyor. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapılan tanıtımlarla Ordu’nun turizmde daha iyi yerlere geleceğini belirtiyor.
"ORDU’NUN TANITIMI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Ordu’nun her türlü güzelliğe sahip olduğunu, tanıtımı için de görsel ve yazılı basını kullandıklarını dile getiren Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Karadeniz’de güzellik namına ne varsa Ordu’da fazlasıyla var ve Karadeniz’deki birçok ilden daha çok güzelliğe sahip. Turistler bu güzelliği neden teğet geçiyorlar çünkü fazla tanımıyorlar ve bilmiyorlar. Biz her alanı fırsata dönüştürmek istedik ve tanıtmak istedik. Görsel basından yazılı basına her türlü alanı kullanmaya başladık" diye konuştu.
"TURİZM VE SEYAHAT HAREKETLİLİĞİ YÜZDE 41 ARTTI"
Sosyal medya hesaplarında Ordu ile ilgili paylaştığı video ve fotoğrafların yakın çevresi tarafından ilgi ile karşılandığını bu sebeple bir çok kişinin Ordu’ya geldiğini ifade eden Balkanlıoğlu, "Görsel ve yazılı basının yanı sıra sosyal medyada Türkiye’de hayli bir izleyicisi ve takipçisi olan, oldukça etkili kullanılan bir alan. Bunlardan da faydalanarak bizzat kendim gidip gezdiğim yerlerde çektiğim resimleri paylaşıyorum. Ben buraya gelene kadar bir çok il ve ilçe de çalıştım. O illerde bir çok dostumuz var. Onlar da bizim sosyal medyada paylaştığımız Ordu resimlerini görünce hayranlıklarını gizleyemiyorlar. Gelmek istiyorlar ve hatta gelenlerde oldu. Bu sayede gelenler gerçekten çok olumlu şeyler söylüyorlar. Resmi verilere göre Ordu’da turizm ve seyahat hareketliliği yüzde 41 arttı. Görsel, yazılı ve sosyal medya üzerinden yaptığımız çalışmaların ileride Ordu turizmine olumlu yansımaları olacak" şeklinde konuştu.
"BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN FATSA-PERŞEMBE ARASINDAKİ KIYI ŞERİDİ"
Ordu’da 1.5 yıla yakındır görev yaptığını ve bu süreçte en çok etkilendiği yerleri anlatan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, şöyle konuştu: "Ordu’da beni en çok etkileyen yerlerin başında Fatsa-Perşembe arasındaki kıyı şeride geliyor. Çok güzel koylar, yol üstü restoranlar ve butik oteller var. Yılın her ayında amatör balıkçılar sayesinde balık yiyebileceğiniz yerler var buralar beni çok etkiliyor. Bir de en çok etkilendiğim yerlerden bir tanesi de Ordu’nun şelaleleri. Muhteşem güzel ve temiz yerler. Herkesin gelip görmesini isterim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!