Balkan Ve Rumeli Kökenli Gençler, Başkan Altunay’ın Misafiri Oldu

Güncelleme Tarihi:

Balkan Ve Rumeli Kökenli Gençler, Başkan Altunay’ın Misafiri Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 14:43

1 Kasım seçimlerine destek vermek amacıyla Balkan Ülkelerinden Türkiye’ye gelen gençler, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın misafiri oldu.
Balkan ülkelerinden gelerek İstanbul da bir araya gelen gençler 1 Kasım Seçimlerinde Ak Parti’ye destek vermek amacıyla Rumeli ve Balkan Kökenli vatandaşları kapı kapı ziyaret ederek AK Parti’nin Balkanlar’daki icraatlarını anlattılar. Bu kapsamda Sultangazi’de de bir dizi etkinliğe katılan gençler ’’Türkiye güçlü ise biz güçlüyüz ’’ diyerek 1 Kasım’da AK Parti’ye destek istediler.
Gençlerle birlikte Altınser Restoranda kahvaltıda bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ’’Bu gençlerimiz Balkanlar’dan geliyorlar. Bu kardeşlerimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Ahmet Davutoğlu’nun Balkan Coğrafyasına yaptıkları hizmetleri biliyorlar’’ dedi
“GENÇLERİMİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
1 Kasım seçimlerinin diğer seçimlerden daha çok önemi olduğunun altını çizen Başkan Cahit Altunay, ’’Kosava’dan, Makedonya’dan, Bosna Hersek’ten gelen gençlerimiz var. Onlar da bu seçimin önemi bildikleri için ’mesele bayraksa vatansa gerisi teferruattır’ anlayışı ile buralara gelmişler. Gençlerimiz ’’Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’nun Balkanlara çok hizmetleri var .Biz o hizmetlere şahidiz. AK Parti iktidarında biz çok lütuflar gördük. Bunların devam etmesi için güçlü Türkiye, güçlü Balkanlar denkleminin devam etmesi gerekiyor diyorlar. Ben huzurunuzda bu gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
“YAPILANLAR KARŞILIKSIZ KALMAMIŞTIR”
Çanakkale ruhunun yeniden Türkiye’ye hakim olması için 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Altunay, ’’AK Parti’nin tek başına iktidar olması gerekiyor. Balkanlar’da ve Türk dünyasında yakaladığımız bu güzel atmosferin devamı için buna ihtiyacımız var. Bugün burada Balkanlardaki genç kardeşlerimizi görüyor olmak beni mutlu ediyor. Demek ki yapılanlar karşılıksız kalmamıştır. Balkan coğrafyasına yapılanların ne kadar kıymetli olduğunu buradaki genç kardeşlerimin yüzünde görüyorum’’ şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!