Balıkesirspor'un rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporun rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 15:11

Balıkesirspor'un rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde 15 puanla 6'ncı basamakta yer alan Balıkesirspor, yarın sahasında 8'inci sıradaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.
Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da start alacak müsabakada Koray Gençerler düdük çalacak. Kırmızı beyazlı ekipte sakatlığından dolayı sezonu kapatan Muhammet Ali'nin yanı sıra süresiz kadro dışı bırakılan Dilaver Güçlü, Hüseyin Tok ve Abdulkadir Özgen dışında eksik bulunmuyor. TRT Spor'dan yayınlanacak maçın biletleri kapalı tribün 1. kategori 50, 2. kategori 20, maraton 10, kale arkaları 7.5 TL'den satılacak.
Güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını söyleyen teknik direktör Can Cangök, "İki takımın oyuncu kalitesi birbirine yakın. İyi mücadele edip, çok koşarak üstünlük sağlamalıyız" dedi.
Öte yandan Balıkesirspor'la 2 şampiyonluk yaşayan Muhammet Reis ile Rıza Efendioğlu da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasıyla eski takımına rakip olacak.
ÖĞRENCİ MORALİ
Balıkesirspor, okul ziyaretlerini 52 Evler Koleji'ndeki öğrencilerle bir araya gelerek sürdürdü. Ziyarete yöneticilerden Sadettin Akbaba, masör İrfan Yolaç, futbolculardan takım kaptanı Burak Çalık, Andrija Vukoviç, Daudet N'Dongala ve Bülent Cevahir ile Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sezer Ceylan, Taraftarlar Derneği Yöneticileri Erdinç Karakullukçu, Nurettin Poyraz ve Berkan Can katıldı.
Futbolcuları büyük bir coşkuyla karşılayıp 3'lü çeken öğrenciler, hazırladıkları soruları İngilizce ve Türkçe olarak yönelttiler. Kaptan Burak, öğrencilerden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını izleme sözü aldı. Soruları yanıtlayan Vukovic Hajduk ise Split'i tuttuğunu belirtirken Türk futbolculardan Burak Yılmaz'ı beğendiğini söyledi. N'Dongala bu soruya Barcelona ve Arda Turan yanıtını verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!