Balıkesirspor'u tarihi zafere 'PSG taktiği' taşıdı!

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporu tarihi zafere PSG taktiği taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 17:15

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da teknik direktör Can Cangök'ün Bandırmaspor maçından önce oyuncularına verdiği 'Paris Saint Germain taktiği' sonuç verdi.

Haberin Devamı

DHA'dan Coşkun Yaman'ın haberine göre, Bardırmaspor maçından önce futbolcularıyla yaptığı toplantılarda Fransız ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı 4-0 mağlup ettiği maçı hatırlatan Cangök, "Bizi galibiyete taşıyacak en önemli silah, saha içi yardımlaşma olacak. Paris Saint Germain, bunun en güzel örneğin vererek Barcelona'ya 4 gol attı. Bizim de tek yapmamız gereken birlikte hareket ederek sonuca gitmek" dedi.

Oyuncularını Paris Saint Germain örneği ile motive eden Cangök'ün talebeleri, Bandırmaspor maçında ortaya koydukları performansla hocalarının yüzünü kara çıkarmadı.

Sahadan 5-0 galip ayrılan Balıkesirspor, iki kulüp arasında 1976 yılında başlayan ezeli rekabetteki en farklı galibiyetini alarak, tarihi bir zafere imza attı.

Balıkesirsporu tarihi zafere PSG taktiği taşıdı

Haberin Devamı

UÇAR İSTİFA ETTİ
Bu skor, Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar'ın da istifa etmesine yol açtı.

5-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uçar, "Bu saatten sonra oyunla ilgili bir şey söylemenin bir anlamı yok. Ben şu andan itibaren Bandırmaspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa ediyorum. Çünkü bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Bu durumda takım değiştirilemeyeceğine göre hocanın değişmesi gerekiyor. Bundan sonra Bandırmaspor'a başarılar diliyorum. Zor bir görevdi. Takımı 9 maçta 5 puanla almıştık. Elimizden geleni yaptık ama başaramadık" diyerek, istifasını açıkladı.

Balıkesirsporu tarihi zafere PSG taktiği taşıdı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!