Balıkesirspor'da sakatlar dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda sakatlar dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 15:51

Balıkesirspor'da sakatlar dönüyor

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de sezonu 22 Ağustos Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçıyla açmaya hazırlanan Balıkesirspor'da Afyonkarahisar kampında sakatlanan Oğuz ve Abdülkadir'in takımla çalışmalara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sakatlığı yüzünden Kızılcahamam ve Afyonkarahisar kamplarındaki 5 hazırlık müsabakasında da forma giyemeyen Hüseyin Tok da antrenmana çıktı. Hüseyin'in Eskişehirspor randevusunda görev yapmasının zor olduğu belirtildi.
Bu arada Ankara Demirspor'la oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve takımdan ayrı çalışan genç Oğuzhan'ın durumunun yarın çekilecek MR sonucuna göre netlik kazanacağı belirtildi. Ligin en iddialı takımlarından biriyle karşılaşacaklarını dile getiren Teknik Direktör Reha Erginer, "Eskişehirspor bu sezon ciddi yatırım yaparak güçlü bir kadro oluşturdu. TFF 1'inci Lig'in kalitesine yakışır bir maç izleyeceğimizi söyleyebilirim" dedi.
Bu arada kırmızı beyazlı yönetim bilet fiyatlarını kapalı tribün 1. kategori 50, 2. kategori 20, maraton 10, kale arkası 7.5 TL. olarak açıkladı.  

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!