Balıkesirspor'da keyifler yerinde

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda keyifler yerinde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 13:01

Balıkesirspor'da keyifler yerinde

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor, yeni sezon öncesi üçüncü etap çalışmaları için, 3 günlük tatilin ardından yarın Afyonkarahisar'da kampa girecek. Afyon'da 10 gün süren ikinci etap kampta iki hazırlık maçı yapan kırmızı beyazlı ekip 3'üncü Lig temsilcisi Payasspor'u 2-1, Türkmenistan'dan Şagadam'ı ise 3-0 mağlup etti.
Teknik Direktör Can Cangök'ün tüm futbolculara forma şansı verdiği maçlarda özellikle gençler kendilerini gösterme şansı buldu. Geçen sezon maddi sorunlar nedeniyle zor günler yaşayan Balıkesirspor'da teknik heyet ve futbolcuların keyifli görüntüsü dikkat çekti. 
Yorucu ve ağır geçen antrenmanların ardından, otelde havuz sefası yapan futbolcular, saha içinde oldğu kadar saha dışında da birlik beraberlik mesajı verdi. Balıkesirspor'da transfer yasağına karşın kadronun Eray ve İshak dışında korunması, geçtiğimiz sezon sakatlıkları nedeniyle oynayamayan Muhammet Ali ve Oğuz Yılmaz'ın dönüşü, gençlerin takıma uyumu Can Cangök'ü de umutlandırdı. Başkan Başkanı Remzi Boncuk, kampı ziyaretinde yeni sezonda başarı isterken, teknik heyet ve futbolculara güvenini dile getirdi. Boncuk hiç bir mazerete sığınmadan başarılı olmaları gerektiğini iletti. 

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!