Balıkesirspor'da gözler Ümraniyespor maçın çevrildi

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda gözler Ümraniyespor maçın çevrildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 13:43

Balıkesirspor'da gözler Ümraniyespor maçın çevrildi

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de dün kendi evinde 3-0 geriye düştüğü karşılaşmada son sıradaki Mersin İdmanyurdu ile 3-3 berabere kalan Balıkesirspor'da gözler 26 Mart Pazar günü deplasmanda Ümraniyespor ile oynanacak erteleme maçına çevrildi.
Kırmızı beyazlı ekipte Foxi Kethevoama'nın Orta Afrika Milli Takımı'na, Oğuzhan Çapar'ın ise Ümit Milli Takım'a çağrılmasını değerlendiren Teknik Direktör Can Cangök 26 Mart tarihi konusunda iki kulübün daha önce anlaşma sağladığını, yeniden bir erteleme olmayacağını söyledi.
"Milli takımlara davet edilen futbolcular gitmek, biz de göndermek zorundayız" diyen Can Cangök, "Yapacak bir şey yok. Eksikleri sorun etmeden, eldeki kadroyla en iyi sonucu almaya çalışacağız" dedi.
Ümit Milli Takım'ın 24 Mart'ta Ukrayna, 28 Mart'ta Azerbaycan ile İstanbul'da yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna çağrılan 20 yaşındaki savunma oyuncusu Oğuzhan'la gurur duyduğunu dile getiren Cangök, "Kadroya çağrılmasını bekliyordum. Bence hak etmişti. Oğuzhan çalışıp, eksiklerini giderrirse, çok daha iyi yerlere gelebilir" değerlendirmesini yaptı.

  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!