Balıkesirspor'da 3 sıkıntı

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda 3 sıkıntı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 14:59

Balıkesirspor'da 3 sıkıntı

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Balıkesirspor, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen stoperler İlhan Eker ve Cüneyt Köz'ün yanı sıra santrfor Genero Zeefuik'in sözleşmesini feshedemedi.
Kulüp bulmaları istenen 3 isim halen Balıkesirspor'un futbolcusu olarak görünürken, yönetimin bu oyuncularla yeniden görüşeceği bildirildi. Bir süre tesislerde tek başına antrenman yapan Zeefuik'in ülkesine döndüğü, İlhan ve Cüneyt'in ise bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Futbolcuların Balıkesirspor'la 1'er yıllık daha sözleşmeleri bulunuyor.
Geçen sezonun devre arasında Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa'dan kırmızı beyazlılara transfer olan İlhan, 14 maçta forma giyerken 1 kez ağları havalandırdı. Yine devre arasında Kayserispor'dan alınan Cüneyt de 11 karşılaşmaya çıktı. Balıkesirspor'un yurt içinde ya da yurt dışında bir kulübe satıp bonservisinden para kazanmayı düşündüğü Hollandalı golcü Zeefuik ise 29 müsabakada ağları 12 kez sarsmayı başardı. Balıkesirspor yeni sezon öncesi forvete Bekamenga ve Abdülkadir Özgen'i alarak Zeefuik'i gözden çıkardı.
EKİŞEHİRSPOR MESAİSİ
Yeni sezonun ilk haftasında pazar günü Eskişehirspor'u konuk edecek Balıkesirspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. İdmanı Başkan Feyyaz Çiftçi de takip ederken teknik direktör Reha Erginer Eskişehirspor'u yenecek güçte olduklarını dile getirdi. Rakiplerinin güçlü bir kadro ile sezona giriş yapacağını anlatan Reha Erginer, "Çok zorlu bir müsabakaya çıkacağız, Taraftarımızın da desteğini alarak lige 3 puanla başlamak istiyoruz" dedi.  

 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!