Balıkesirspor'da 2017 hayal kırıklığı

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda 2017 hayal kırıklığı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 14:01

Balıkesirspor'da 2017 hayal kırıklığı

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde geçen hafta evinde Manisaspor'a 2-1 yenilerek taraftarını kahreden Balıkesirspor, 2017'de tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadı.
Sezonun ilk yarısını 24 puanla 6'ncı basamakta bitiren Balıkesirspor, ikinci devrede ise tel tel döküldü. Bu yarıda en az puan toplayan 4 takımdan biri olan Balıkesirspor, sahasında da kötü sonuçlara imza attı. Oynadığı 16 müsabakada yalnızca 15 puan alabilen kırmızı beyazlılar ikinci yarının sıralamasında düşme hattında kendisine yer buldu. Bu periyotta Bandırmaspor, Adana Demirspor ve Şanlıurfaspor'u yenebilen Balıkesirspor; Eskişehirspor, Giresunspor, Ümraniyespor, Samsunspor, Denizlispor, Boluspor ve Manisaspor'a boyun eğip, 6 maçını da berabere tamamladı.
Balıkesirspor, bu sezon saha ve seyirci avantajını da kullanamadı. Geçtiğimiz yıllarda Atatürk Stadı'nda rakiplerine kök söktüren kırmızı beyazlılar, iç sahada oynadığı 16 müsabakada 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle  21 puan topladı. Evindeki son galibiyetini 19 Şubat 2017'de Bandırmaspor'a karşı alan alan Balıkesirspor; Denizlispor, Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu'ndan sonra iç sahada en az puan toplayan takım unvanını aldı. Balıkesirspor buna karşın deplasmanda en başarılı 6  takımdan biri oldu. Balıkesirsor, deplasmanda oynadığı 16 karşılaşmada 4 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyetle18 puan topladı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!