Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 15:34

- "Balıkesirspor hedefleri olan bir takım, ben de hedefleri olan bir teknik direktörüm"

Haberin Devamı

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Balıkesirspor hedefleri olan bir takım, ben de hedefleri olan bir teknik direktörüm" dedi.

Kulüp tesislerinde asbaşkan Harun Atabay ile basın toplantısı düzenleyen Erginer, Balıkesirspor'u en iyi yerlere getirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Balıkesirspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Erginer, şunları söyledi:

"Balıkesirspor Türkiye'de önemli takımlardan biri. Balıkesirspor hedefleri olan bir takım, ben de hedefleri olan bir teknik direktörüm. Onun için burada olmaktan çok mutluyum. Genel olarak Balıkesirspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu söyleyebilirim fakat ligdeki durumuna baktığınızda inişli çıkışlı grafik çizen bir takım. Bu demek değildir ki Balıkesirspor bunu kabulleniyor, buna bir tepki göstermiyor. Bu takımın kadro yapısı ve derinliği oldukça iyi fakat bu kadro yapısının ligdeki sıralama yeri bu değil. Onun için en kısa zamanda hak ettiğimiz yere çıkmak istiyoruz. Amacımız en kötü halde play-off oynamak ve Spor Toto Süper Lig'e çıkmak."

Haberin Devamı

Asbaşkan Atabay ise teknik direktör Fikret Yılmaz ile yolları ayırdıktan sonra yaptıkları görüşmeler neticesinde, takım için en uygun ismin Reha Kemal Erginer olduğuna karar verdiklerini ifade etti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!