Balıkesirspor-Multigroup Alanyaspor Notlar

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor-Multigroup Alanyaspor Notlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 20:23

Balıkesirspor-Multigroup Alanyaspor Notlar

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİRSPOR-Multigroup Alanyaspor PTT 1'inci Lig Play off yarı final karşılaşması öncesi Mehteran takımı, tribünde mini konser vererek, marşlarıyla kırmızı beyazlı taraftarları coşturdu.
Balıkesirspor-Multigroup Alanyaspor karşılaşmasında Atatürk Stadı tüm çağrılara rağmen yine dolmadı. Kapalı tribün ve maraton tribününde boşluklar dikkat çekti. Kale arkaları boş kaldı.  Multigroup Alanyasporlu yaklaşık 250 taraftar da Balıkesir'e gelerek takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı yaklaşık 6 bin kişi izledi.
Balıkesirspor teknik direktörü Reha Erginer, 1461 Trabzon maçında sonradan oyuna girip, 2 golün de asistini yapan Hırvat Erceg'i bu kez ilk 11'de görevlendirdi. Son haftaların değişmez ismi Berat yedek soyundu.
Balıkesirspor'un,  Multigroup Alanyaspor'u 1-0 evinde mağlup ettiği maçta kırmızı beyazlı taraftarlarla gerginlik yaşayan  Multigroup Alanyasporlu Caner Arıcı bu kez yedek kulübesinde görev bekledi. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, Caner'in yerine Yasin'e görev verdi. Caner gibi Balıkesirspor'un eski oyuncusu olan Deniz Vural ilk 11'de oynadı.
Balıkesirspor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda sahaya "Dünya Süt Günü kutlu olsun" yazılı pankartla çıktı.
Balıkesirspor taraftar grubu Onkolikler maç öncesi takımı tribünlere çağırıp, "Bizler inandık, siz de inanın, bizim için bu maçı alın" diye tezahürat yaptı.
Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!