Balıkesirspor kritik virajda

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor kritik virajda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 13:48

Balıkesirspor kritik virajda

Haberin Devamı

BALIKESİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de son haftaya 49 puanla 6'ıncı sırada giren Balıkesirspor, haftanın en kritik maçlarından birinde kümede kalma mücadelesi veren 1461 Trabzon'u konuk edecek. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak zorlu doksan dakikayı Özgür Yankaya yönetecek. 49 puanı bulunan kırmızı beyazlı ekibe play off vizesini alabilmek için sadece galibiyet yetmiyor. Balıkesirspor normal sezonu ilk 6'da bitirebilmek için 1461 Trabzon'u yenip, ikili averajda gerisinde bulunduğu kendisi gibi 49 puanlı Vartaş Elazığspor'un deplasmanda şampiyon Adananaspor'a, ya da 50 puanlı Giresunspor'un evinde ilk iki mücadelesi veren Multigruop Alanyaspor'a puan kaybetmesini bekleyecek.
Geçen hafta sahasında Denizlispor'a yenilerek kümede kalma yolunda ağır yara alan 1461 Trabzon ise Balıkesir'den puan alamaması halinde küme düşecek. Öte yandan Balıkesirspor yönetimi kader maçı olan 1461 Trabzon karşılaşması öncesi  taraftara jest yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada kale arkası ve maraton tribünlerine bilet alan Passolig kart sahiplerine, bilet için ödedikleri tutarın daha sonra iade edileceği duyuruldu. Teknik direktör Reha Erginer de play off'a kalacaklarına inandığını belirterek, "1461 Trabzon engelini geçersek, Vartaş Elazığspor ya da Giresunspor'dan birinin mutlaka kayıp yaşayacağını düşünüyorum" dedi. 
VUKOVİC YILIN EN İYİSİ
Balıkesirspor'da kaleci Andrija Vukovic bu sezon gösterdiği performansla, Marka Futbol sitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yılın en iyileri yarışmasında PTT 1'inci Lig'in en iyi kalecisi seçildi. Ödülünü alan Hırvat eldiven büyük mutluluk yaşadı. Vukovic kırmızı beyazlı formayı Süper Lig'de 10, PTT 1'inci Lig'de de 33 defa giydi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!