Balıkesir'de şehit acısı

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirde şehit acısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 13:38

DARBE girişimi sıralında, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit olan özel harekat polisi Turgut Solak'ın (37) Balkesir'in Altıeylül İlçesi Ovabayındır Mahallesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Haberin Devamı

Darbe girişimini gerçekleştiren bir grup asker Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Merkezi'ne saldırı düzenledi. Saldırı sırasında karşı grupla mücadele eden özel harekat polisi Turgut Solak arkadaşlarıyla birlikte şehit düştü. Acı haber, Ovabayındır Mahallesi'nde oturan Turgut Solak'ın babası Hayati Solak (63) ve annesi Şeküre Solak'a (60) dün akşam telefonla bildirildi. Acı haberi alan baba Hayati Solak, anne Şeküre Solak, şehidin eşi Aynur Solak (35) şehidin çocukları Alper Solak ve Beyza Solak Ankara'ya gitti.

Balıkesirde şehit acısı

BAYRAMDA ZİYARET ETMİŞ
Şehidin yakınları ve komşuları gözyaşı dökerken, bugün Ovabayındır Mahallesi ve şehidin evi Türk Bayrakları ile donatıldı. Hayati Solak ve Şeküre Solak çiftinin yakınları, Turgut Solak'ın Ramazan Bayramı'nda mahalleye geldiğini, anne ve babasının elini öpüp yakınlarıyla vedalaştıktan sonra Ankara'ya döndüğünü, Kurban Bayramı'nda, tekrar Ovabayındır Mahallesi'ne geleceğini söylediğini belrtti. Şehidin cenazesinin ne zaman memleketine getirileceği konusunda kesin bir bilginin olmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Balıkesirde şehit acısı

BAKMADAN GEÇME!