Balıkesir Büyükşehir'de yeniden yapılanma

Güncelleme Tarihi:

Balıkesir Büyükşehirde yeniden yapılanma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2016 13:41

Balıkesir Büyükşehir'de yeniden yapılanma

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- KADINLAR Voleybol 2'nci Ligi'nde geçen sezon 1'inci Ligi şansını kıl payı kaçıran Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, yeniden yapılanıyor.
Başantrenörlük görevine daha önce de kulüpte görev yapan Uğur Baysal'ı getiren yönetim, dış transferde ilk etapta eski oyuncularından  smaçör Merve Ateş, pasör Kardelen İpek Vural ve pasör Nida Yazıcıoğlu ile anlaştı. 26 yaşında ve 1.85 boyundaki smaçör Merve Ateş sırasıyla Eskişehir DSİ Bent Spor, Anadolu Üniversitesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor, Rota Koleji ve Yeşilbayramiç formalarını giydi.
25 yaşında ve 1.82 boyundaki pasör Kardelen İpek Vural, voleybola İlbank'ın altyapısında başladı. Daha sonra UPS, Nilüfer Belediyespor, Rota Koleji, Çanakkale Belediyespor, Halkbank Gazi Üniversitesi ve Pursaklar'da oynadı. Voleybola Değirmenderespor'da başlayan 27 yaşındaki Nida Yazıcıoğlu ise Vakıfbank'ın altyapısında kendini geliştirdi. Çanakkale Belediyespor, Coşkunöz, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor, Rota Koleji, Maltepe Yalıspor  Yeşil Bayramiç ve Samsun Anakent formalarını giydi. 

 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!